Nog 129 dagen

Sprookjesconcert on Tour

Zaterdag | 14:00 – 15:00 uur | Markt

Van Hoorne Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Hans & Grietje en vele anderen. Zing en dans een uur lang mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van!

Zou jij zelf ook eens een echte prins, prinses, ridder, fee of ander sprookjesfiguur willen zijn? Kom dan verkleed naar het Spijkenissefestival!

Tijdens dit sprookjesachtige verhaal ontmoeten we de Prins die jarig is en tot Koning gekroond zal worden, maar om Koning te worden zal hij de opdrachten van de Koninklijke Proeven van Bekwaamheid moeten uitvoeren.  Pas als dat gelukt is, komt de kroon tevoorschijn… Ga mee met de Prins op sprookjesreis en ontmoet onder andere Sneeuwwitje, Roodkapje, en Doornroosje.

De kinderen op het plein helpen mee om de opdrachten op te lossen en de Prins tot Koning te kronen! De voorstelling wordt uitgevoerd door drie acteurs die de kinderen meenemen langs diverse sprookjes. Als klap op de vuurpijl bevat deze show ook een voorproefje uit Rapunzel de Musical, die in het nieuwe theaterseizoen, haar landelijke première beleeft in Theater de Stoep. Met Sita Vermeulen als de beeldschone Rapunzel en Kelvin Wormgoor als de knappe kappersknecht, brengen zij een tipje van de sluier met een prachtig duet uit de Musical!

Na de show kun je ook nog eens met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto tijdens een Meet & Greet.