vrijdag 2019-08-28T10:58:48+01:00

SpijkenisseFestival 2019

VRIJDAG 30 AUGUSTUS

Hoofdpodium 20.00 – 24.00 uur.

19.00 – 20.00 NishNish (Local talent via Puls)
20.00 – 22.00 Kamal Basu
22.00 – 23.00 Matisse & Sadko
23.00 – 24.00 Freddie Moreira
Van 20.00 tot 22.30 MC Roga

NA AFLOOP VAN ELKE FESTIVALDAG
HEET DE HORECA IN SPIJKENISSE U WELKOM!

Spijkenisse Dance@

Voor de tweede keer de succesvolle formule voor de bekende DJ-avond: Spijkenisse Dance!
Met de winnaar van de door Puls georganiseerde DJ contest: NishNish & Qucee, Kamal Basu, Matisse & Sadko en Freddie Moreira.

Kamal Basu

De uit Gorinchem afkomstige Kamal Basu is een ervaren partytijger, een DJ die zorgt voor een zinderende set.  Hij treed op in Nederlandse clubs maar ook op grote festivals in Azië, producer en geluidstechnicus en kan daarnaast aardig drummen. Van feestavond in Kreta tot bruiloft in het groene hart tot het verzorgen van alle entertainment bij een Sportgala, he’s done it all. Zijn echte passie is talent ontdekken en helpen in hun ontwikkeling als artiest. Een voorbeeld van een groot project is Talent@Gorcum, een geweldige show waarin regionale talenten maandenlang gecoacht worden om vervolgens een spectaculaire show neer te zetten voor maar liefst 5000 man.

Kamal Basu

Matisse & Sadko

Het uit Rusland afkomstige duo Matisse & Sadko bestaat uit de broers Aleksandr & Yury Parkhomenko. Ze hebben hebnen een geheel eigen impuls gegeven aan het ‘dance’ genre en hun muziek geniet wereldwijde waardering. Ze hebben opgetreden met  Steve Angello (“SLVR“), Tiesto (“Dawnbreaker”), Martin Garrix (“Break Through The Silence“, “Dragon“, “Together“, “Forever”). Ook werkten ze samen met Afrojack en Galantis.

Freddy Moreira

Freddy Moreira is een van de meest bekende dj’s in Nederland en inmiddels is ook buiten de grenzen van ons kleine landje zijn naam niet meer onbekend. Zodra Freddy binnenkomt, is er een bonk energie.

Zijn eerste succes behaalde hij met zijn mixtapes en live-optredens. Later kreeg hij de kans om samen met Gio en Keizer het nummer ‘Omlaag’ te maken. Hierdoor werd zijn naamsbekendheid alleen nog maar groter. “Nu pas besef ik pas wat dat succes allemaal met mij gedaan heeft.”

NA AFLOOP VAN ELKE FESTIVALDAG
HEET DE HORECA IN SPIJKENISSE U WELKOM!