Nog 70 dagen

Edwin Evers Band

Zondag | 16:45 - 18:15
Ruim 17 jaar geleden ontstond de band ter gelegenheid van de CD-presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het succes smaakte naar meer en al snel volgden optredens op feesten, events en festivals. Hun live reputatie groeide snel, waardoor ze ook op televisie te zien waren als begeleidingsband bij diverse grote shows in Nederland.

Naast optredens op events en festivals, veroverde de band ook het theatercircuit. Met eigen interpretaties van hits uit de jaren 80, 90 en van nu, brachten ze het publiek in extase tijdens succesvolle tours in zowel reguliere theaters als openluchttheaters. De uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ in Koninklijk Theater Carré was hier een hoogtepunt van.

Met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, biedt de Edwin Evers Band een unieke ervaring op festivals en evenementen. Verwacht geen standaard covers, maar eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Als ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan, dan is de Edwin Evers Band de perfecte keuze.

Lees meer over Edwin Evers Band